Aroma Sense http://www.aromasense.se Spa dusch med Vitamin C Mon, 11 Mar 2019 13:40:09 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.1 Har du tänkt att köpa ett nytt Duschmunstycke? http://www.aromasense.se/kopa-nytt-duschmunstycke/ http://www.aromasense.se/kopa-nytt-duschmunstycke/#respond Thu, 27 Aug 2015 06:01:00 +0000 http://www.aromasense.se/?p=1126 Vare sig du är ute efter att köpa ett duschmunstycke för ett nytt hem eller helt enkelt funderar på att byta ut din gamla så är det ett beslut som du kommer att behöva leva med under en lång tid framöver. Så varför inte välja ett med omsorg som du kommer att bli nöjd med? Här nedan några viktiga detaljer som du bör vara uppmärksam på när du köper ett nytt duschmunstycke:

Hög kvalitet på Filter

Kvalitets duschmunstycke skall erbjuda ett inbyggt filter som filtrerar bort skadliga föroreningar såsom klor, tungmetaller, rost etc som kommer med i vårt vatten under duschning. Genom att filtrera bort föroreningar kan man förvandla förorenat vatten till rent mjukt vatten.

Att tillföra C-vitamin och eteriska oljor via gelfilterpatronen ger extra hälsofördelar. C-vitamin reparerar huden och håret samtidigt som den neutraliserar bort klor resterna från vattnet.

Intelligent och patenterad Spray Platta

En rätt utformad spray platta kan vara viktigare än du tror. Aroma Sense patenterade spray platta ger inte bara en mjuk och tät duschstråle som ger en fantastisk duschupplevelse i spa anda utan den kommer även att höja vattentrycket samt sänka vattenförbrukningen åt dig vilket ger miljöfördelar.

Slitstarkt material

När du letar efter ett nytt duschmunstycke bör du leta efter en som är gjord av tåligt material, såsom rostfritt stål eller ABS. Rostfritt stål är bra eftersom det är både starkt och korrosionsbeständig medan ABS är stabilt, har ingen urlakning och har bra hållbarhet och värmebeständighet. Det är viktigt att välja ett duschmunstycke gjord av rätt material som inte rostar eller lämnar efter sig skadliga kemikalier. Vissa duschmunstycken är tillverkade av polykarbonat och kan avge kemikalier. Det sista du vill när du köper ett nytt duschmunstycke är att utsätta kroppen för fler metaller eller skadliga kemikalier än vad du hade tidigare.

Bakterie Eliminerande Teknik

Medan vissa mediokra duschmunstycken faktiskt kan vara en grogrund för bakterier så innefattar mer avancerade duschmunstycken en bakterie eliminerande teknik såsom keramiska kulor. Utan en bakterie eliminerande tillägg till din duschmunstycke riskerar du att andas in skadliga bakterier genom ångan under duschning. Denna inhalerade bakterie kan orsaka många hälsonackdelar som även kan ge en obehaglig duschupplevelse.

Mångsidig Passform

Om du har en vanlig dusch arm, är din bästa insats att välja ett duschmunstycke som passar alla standardduscharmar. Detta gör installationen enklare, förhindrar besvärande olägenheter för att behöva ersätta den senare och garanterar en perfekt läckagesäker passform.

Vi rekommenderar Dig att testa Aroma Sense!

]]>
http://www.aromasense.se/kopa-nytt-duschmunstycke/feed/ 0
Duscha i Vitamin C http://www.aromasense.se/duscha-vitamin/ http://www.aromasense.se/duscha-vitamin/#respond Sat, 18 Apr 2015 07:43:31 +0000 http://www.aromasense.se/?p=1109 Vi vill alla se ut och må bra. Vi strävar ständigt efter att ta hand om vårt hår, hud, naglar, psykisk hälsa och mycket mer på en daglig basis. Det är ett jobb i sig själv att komma ihåg att ta hand om kroppen, såsom återfukta håret, smörja in huden, applicera nagelbandsolja till naglarna och även hitta tid att koppla av. Naturligtvis är det ännu mer påfrestande när du redan har dagliga sysslor och ansvar såsom ditt jobb, städning och andra viktiga ärenden och dagliga rutiner. Med våra fullspikade scheman är det lätt att se varför vi inte hinner med för det finns inte tillräckligt med timmar på dagen. Men vad skulle du tycka om du skulle kunna dra ner nästan alla dina personliga behov gällande hud, naglar, hår och mental hälsa bara genom att göra en enkel sak du redan gör i vardagen? Låter för bra för att vara sant, eller hur? Med ett Aroma Sense Vitamin C duschmunstycke kan du nu bokstavligen duscha till dig god hälsa!

Aroma Sense duschmunstycke lugnar dig med goda hälsofördelar från topp till tå. Denna unika toppmoderna duschmunstycke filtrerar skickligt ditt kranvatten från föroreningar och ger dig rent vatten fri från kemikalier såsom klor och skadliga partiklar. Med C-vitamin återfuktas huden naturligt.

C-vitaminet i Aroma Sense stärker upp håret och lämnar den silkeslen och smidig samt återställer sin naturliga styrka. Vitamin C förhindrar också mjäll, stoppar håravfall, snabbar på håråterväxt och kan även spela en viktig roll för att förhindra att håret tappar sin färg.

Aroma Sense 9000

Naglar kräver rätt kost för att växa sig starka och friska. C-vitamin är ett av de mest viktiga näringsämnen för nagelhälsa. Denna magnifika antioxidant har visat sig både stärka naglarna och öka nagelns tillväxt. C-vitamin hjälper även till kollagenbildning. Det är viktigt att du får C-vitamin från en extern källa eftersom kroppen inte själv kan producera det. C-vitamin är också vattenlösligt, vilket innebär att våra kroppar inte kan lagra denna viktiga antioxidant vilket gör dagliga intaget ännu viktigare. Du får en ännu högre koncentration av C-vitamin genom hud absorption än du skulle få från t.ex. kosttillskott. Så ta det lugnt, hoppa över nagelbandolja mm och bara njut av en Aroma Sense dusch i stället!

Aroma Sense Vitamin C duschmunstycke avger lugnande dofter från eteriska oljor och en härlig tät och fin duschstråle kommer att ge dig den absolut bästa dusch upplevelse du någonsin har haft! Dessa duschmunstycken tillför även negativa joner som visat sig lindra stress, öka blodflödet och hjälper till att reglera andningen. Tänk att du kan få alla dessa hälsofördelar direkt från din morgon dusch genom att investera i en Aroma Sense Vitamin C duschmunstycke!

]]>
http://www.aromasense.se/duscha-vitamin/feed/ 0
Testvinnare Aroma Sense 9000 http://www.aromasense.se/testvinnare-aroma-sense-9000/ http://www.aromasense.se/testvinnare-aroma-sense-9000/#respond Thu, 26 Feb 2015 18:45:54 +0000 http://www.aromasense.se/?p=959 Äntligen en Opartisk Jämförelse av vattensnåla duschmunstycken!

Testet genomfördes av erkända finska ”TM Rakennusmaailma”. I testet finner vi flera Populära och välkända märken som deltog listade nedan:

Aroma Sense 9000 * FM Mattsson 9000E * Grohe Tempesta 100 * Mannesmann RCM Profi 1F 10L *
Mora Cera S5 * Mora MMIX S5 * MS Multishower Galant * Oras Apollo Eco * Oras Apollo * Sanka

 

Testvinnare Aroma Sense 9000!

 

Hela testet i sin helhet presenterades på TM Rakennusmaailma nummer 9/14 som kom ut 01.10.2014. För att ta del av hela testet klicka på länken här: TM_Testivoittaja_AromaSense

]]>
http://www.aromasense.se/testvinnare-aroma-sense-9000/feed/ 0
Morgon Dusch http://www.aromasense.se/morgon-dusch/ http://www.aromasense.se/morgon-dusch/#respond Wed, 07 Jan 2015 07:18:04 +0000 http://www.aromasense.se/?p=944 VIKTEN AV morgon dusch – 10 Hälsofördelar varför man bör duscha på MORGONEN

Generellt finns det två olika typer av människor när det gäller att ta dagliga duschar; de som tar sina duschar på morgonen och de som föredrar att ta sina duschar på kvällen. Vissa människor tycker om att utnyttja kvällsduschar för avkoppling att hjälpa till att varva ner efter en lång dag; andra njuter av att börja dagen med en morgondusch för att bland annat komma igång. Men är den ena rutinen bättre än den andra? Forskare säger att morgonduschar faktiskt är bättre på grund av en del intressanta hälsofördelar. Här är en lista av de 10 viktigaste hälso-fördelarna med att duscha på morgonen:

Förbättrar blodcirkulationen

Att duscha på morgon förbättrar blodcirkulationen. Rinnande vattnet får ökad blodcirkulationen på hudens yta. Bra blodcirkulation spelar en viktig roll i vår hälsa. Blodcirkulationen bidrar bland annat till överföring av bland annat näringsämnen till viktiga delar av kroppen. När din kropp saknar god cirkulation, försämras tillståndet med tiden. Några av dessa åkommor omfattar hypertoni och åderbråck.

Minskar stress

Är du en av dem som vaknar med ett obehagligt snabbt dunkande hjärta? Morgondusch är ett utmärkt sätt att lindra denna stress, särskilt kalla duschar. Morgonduschen ger en härlig klick som syresätter kroppen. Adekvat syre i hjärnan minskar stressen.

Ökar immunitet

Morgonduschar ökar immunitet genom att stimulera kroppen att göra nya vita blodkroppar. Våra vita blodkroppar hjälper oss att kämpa mot sjukdomar.
Energi

Morgon duschar är en preferens för många på grund av den gynnsamma föryngrande känslan morgonduschar ger. Detta är ett bra sätt att ge dig den explosion av energi som behövs för att börja dagen.

Hud Hälsa

Duschning i allmänhet har en mycket positiv effekt på din huds hälsa; men just morgonduschar ger dig än bättre fördelar. Morgonduschar har en positiv effekt när det gäller att balansera hudens naturliga olja samt förbättra akne.

Lindrar hosta

Om du har hosta är en morgondusch ett av de bästa sätten du kan ge dig själv för att lindra detta. När du kämpar mot en förkylning eller hosta samlas slem hela natten medan du sover som kan ge ett obekvämt halsont. Ångan från din varma morgondusch kommer ge en positiv effekt som hjälper till att lossa slem. En aromaterapi dusch med Aroma Sense Gel filter med eukalyptusolja kan dramatiskt öka effekten samt lindra ömma muskler.

Ökar fertiliteten

Visste du att morgonduschar kan faktiskt ökar fertiliteten hos män? För kvinnor som planerar att bli gravida eller har svårt att bli gravid kan deras partner öka fertiliteten genom morgonduschar. Det är inte bara kalla duschar som utlöser testosteron. Ny forskning visar att männens spermie produktionen ökar drastiskt när du tar en kall morgondusch.

Tvättar bort Toxiner

Medan vi sover stöter kroppen upp många gifter genom vår svett. Morgonduschar hjälper till att skölja bort dessa gifter och håller huden frisk.

Fet hår och hårbotten

Morgonduschar bidrar till att bekämpa fett hår och hårbotten. De som har extremt fett hår och hårbotten kan tvätta håret på kvällen och det kommer fortfarande att synas morgonen. Att tvätta håret på morgonen är ett säkert sätt att undvika detta.

Muskel värk

Att ta morgonduschar kan enkelt hjälpa till att lindra muskelvärk och smärta samt få din kropp att slappna av vilket gör att kroppen känns mindre spänd och behagligare när du startar din dag.

 

]]>
http://www.aromasense.se/morgon-dusch/feed/ 0
Vad är Negativa Joner? http://www.aromasense.se/vad-ar-negativa-joner/ http://www.aromasense.se/vad-ar-negativa-joner/#respond Tue, 06 Jan 2015 20:19:22 +0000 http://www.aromasense.se/?p=898 Liksom de allra flesta andra biologiska aktiva substanser är luften uppbyggd av positivt och negativt laddade joner.
Allt levande påverkas av dessa joner och om nivåförhållandena är optimala så främjar de god hälsa, fortplantning, resistens mot sjukdomar och mycket annat. Det gäller för såväl människor, djur, insekter och växtlighet.

För att ge ett mer konkret exempel på hur förändringar i dessa laddningar påverkar oss – på ett sätt som de flesta av oss brukar uppleva – är hur vi reagerar vid väderomslag.

Strax innan ett åskväder brukar många känna hur ”tungt” det är i luften. Vissa blir lite trötta, andra blir jättetrötta, en del drabbas av huvudvärk eller migrän, och andra mår dåligt på andra sätt både fysiskt och psykiskt.

Men, när åskan och blixtarna avtagit, så känns luften otroligt ren och skön igen. De underliga ohälsotillstånden lättar betydligt eller så försvinner de helt.
Vad är det då som egentligen har hänt?

Jo, strax innan ett åskväder är luften fylld med en väldig massa positiva joner, och åskväder är ett utav flera sätt som naturen använder för att komma i balans igen.
När det blixtrar och dundrar så frigörs en mycket stor mängd med negativa joner och även en viss mängd renande ozon (det som vi förnimmer som den friska fräscha doften).

Tänk då att vi inomhus befinner oss i en liknande miljö med denna obalans – men inte har dessa naturliga förhållanden som återställer laddningsfälten åt oss.

Inte så underligt att det finns så mycket nya fysiska och psykiska ohälsor idag, som blossar upp med en sådan alarmerande fart (t.ex allergi och astma) att samhälle och vetenskap står handfallna som tagna på sängen.

Vad kan man göra? Givetvis kan man göra mycket för att få in mer negativa joner i sitt liv. Ett sätt skulle kunna vara att börja duscha med Aroma Sense som ger mer än 400,000 negativa joner/cm3 vatten!

]]>
http://www.aromasense.se/vad-ar-negativa-joner/feed/ 0
Unrevealed Shortcodes http://www.aromasense.se/unrevealed-shortcodes/ http://www.aromasense.se/unrevealed-shortcodes/#respond Wed, 12 Feb 2014 14:22:14 +0000 http://seventhqueen.com/themes/kleo/?p=553 Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

]]>
http://www.aromasense.se/unrevealed-shortcodes/feed/ 0
My daily blog entry http://www.aromasense.se/my-daily-blog-entry-2/ http://www.aromasense.se/my-daily-blog-entry-2/#respond Wed, 05 Feb 2014 12:44:27 +0000 http://seventhqueen.com/themes/kleo/?p=488

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sit amet tincidunt arcu, non iaculis dolor. Donec sit amet aliquam velit. Aliquam non aliquet libero, sed consequat erat.

Donec ornare nec nulla eget ornare. In placerat placerat justo, vel feugiat dui vulputate at. Aenean vel euismod eros. Quisque malesuada tellus magna, eu sollicitudin metus scelerisque et. Quisque ultricies placerat nunc, placerat accumsan eros tincidunt eget. Integer non tempor lorem, in sollicitudin sapien. Suspendisse id lectus faucibus, placerat nunc in, venenatis mi. Etiam lobortis accumsan augue nec tristique.

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

Maecenas pretium enim nulla, sed consequat ipsum commodo id. Duis malesuada dapibus elit at luctus. Integer ullamcorper nunc sit amet mi gravida ullamcorper. Praesent dapibus pellentesque neque, interdum fringilla velit pulvinar ac. Nam scelerisque pulvinar quam ac vulputate. Sed in pharetra nulla. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Aenean at imperdiet felis, ac ullamcorper libero. Morbi congue in ante ut tincidunt. Nulla at magna nec nisi imperdiet lobortis non quis erat. Donec blandit arcu sem, a imperdiet ligula rutrum id. Aliquam erat volutpat. Donec eu congue ligula. Donec porta mattis mauris vel semper. Phasellus et nunc erat.

]]>
http://www.aromasense.se/my-daily-blog-entry-2/feed/ 0
Check out this awesome Video http://www.aromasense.se/check-out-this-awesome-video/ http://www.aromasense.se/check-out-this-awesome-video/#comments Mon, 03 Feb 2014 01:13:21 +0000 http://seventhqueen.com/themes/kleo/?p=129

This is a video post example.

Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my blog. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)

…or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!

]]>
http://www.aromasense.se/check-out-this-awesome-video/feed/ 1
Developing with pleasure http://www.aromasense.se/developing-with-pleasure/ http://www.aromasense.se/developing-with-pleasure/#respond Mon, 03 Feb 2014 01:12:47 +0000 http://seventhqueen.com/themes/kleo/?p=153

Etiam vehicula odio est, sit amet volutpat nulla rutrum nec. Aliquam lorem diam, condimentum eu mollis et, semper et ipsum. Maecenas sed purus id lacus interdum egestas. Morbi leo odio, bibendum sit amet neque ac, imperdiet fringilla erat. Sed nec pellentesque leo. Nam lobortis lorem purus, a faucibus velit semper nec.

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec rutrum porttitor sapien ac gravida. Nam in sollicitudin risus, in ultricies libero. Aliquam in libero quis lacus hendrerit mattis ut eget nulla. Quisque et turpis a ante pulvinar tristique et sit amet libero.

Nulla sollicitudin mattis est, non malesuada sem aliquet eu. Morbi non aliquet tortor. Praesent ultrices et diam sit amet egestas. Nulla sed mollis leo. Integer quis lacus urna. In pretium est a est pulvinar rhoncus. Quisque pharetra quam ac justo euismod ullamcorper. Pellentesque non sagittis nisi, nec bibendum mauris.

Praesent aliquam lorem ac rutrum elementum. Aenean quis porttitor elit. Vestibulum sit amet quam ac metus congue vulputate ac et eros. Quisque vitae urna a neque aliquam tincidunt et sit amet ipsum. In eget vehicula mauris. Quisque lobortis sem diam. Maecenas condimentum arcu ut risus pretium aliquam. Curabitur semper congue nibh, id adipiscing risus bibendum at.

]]>
http://www.aromasense.se/developing-with-pleasure/feed/ 0
rtMedia Ready http://www.aromasense.se/my-daily-blog-entry/ http://www.aromasense.se/my-daily-blog-entry/#respond Mon, 03 Feb 2014 01:12:45 +0000 http://seventhqueen.com/themes/kleo/?p=131

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sit amet tincidunt arcu, non iaculis dolor. Donec sit amet aliquam velit. Aliquam non aliquet libero, sed consequat erat. Donec ornare nec nulla eget ornare. In placerat placerat justo, vel feugiat dui vulputate at. Aenean vel euismod eros. Quisque malesuada tellus magna, eu sollicitudin metus scelerisque et. Quisque ultricies placerat nunc, placerat accumsan eros tincidunt eget. Integer non tempor lorem, in sollicitudin sapien. Suspendisse id lectus faucibus, placerat nunc in, venenatis mi. Etiam lobortis accumsan augue nec tristique.

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

Maecenas pretium enim nulla, sed consequat ipsum commodo id. Duis malesuada dapibus elit at luctus. Integer ullamcorper nunc sit amet mi gravida ullamcorper. Praesent dapibus pellentesque neque, interdum fringilla velit pulvinar ac. Nam scelerisque pulvinar quam ac vulputate. Sed in pharetra nulla. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Aenean at imperdiet felis, ac ullamcorper libero. Morbi congue in ante ut tincidunt. Nulla at magna nec nisi imperdiet lobortis non quis erat. Donec blandit arcu sem, a imperdiet ligula rutrum id. Aliquam erat volutpat. Donec eu congue ligula. Donec porta mattis mauris vel semper. Phasellus et nunc erat.

]]>
http://www.aromasense.se/my-daily-blog-entry/feed/ 0