Vi har agenturen för Aroma Sense

Visste du att att VITAMIN C på huden är 20 gånger mer effektivt än vid oralt intag.

Alt Image
Alt Image

Aroma Sense är ett företag vars vision är att erbjuda produkter inom området skönhet och välbefinnande. Ett vetenskapligt synsätt skall prägla framställning och produkternas effekter skall vara empiriskt bevisade och grundas i den senaste forskningen på området.

De som driver agenturen har lång och bred erfarenhet från skönhetssektorn och efter en lång period av marknadsundersökningar samt tester, kan vi nu med stolthet presentera det första sortimentet av produkter, till den nordiska marknaden.

Vår förhoppning är att våra kunder skall uppleva samma stora nytta, glädje samt välbefinnande av det vi kan erbjuda som vi själva har kunnat åtnjuta!

Aroma Sense agenturen ägs av DreamOn AB.

Varför välja Aroma Sense?

400000

Negativa joner/cm3

50

Procentig ökning av vattentryck

3000

Citroner av C-vitamin per Gel Filter

98

Procentig neutralisering av klor

Butiker Som Erbjuder Aroma Sense

Utöver webbutiken har vi ett samarbete med ett antal butiker/butikskedjor. Men Vi söker ständigt efter flera partners. Ta gärna kontakt med oss ifall Ni med vill bli återförsäljare av Aroma Sense så berättar vi mera. Några av våra partners idag är:

Högbergs Rör

Högbergs Rör i Borås AB

Högbergs Rör i Borås AB, i folkmun ofta kallat för Högbergs Rör. Ett av Borås äldsta företag inom branschen med idag drygt 40 rörmontörer och Comfortbutik.

MSO

MSO Finland

MSO.fi är en finsk butik på nätet. Här kan du köpa de mest kända och mest erkända online återförsäljare av produkter av hög kvalitet till dig själv eller som gåva.

K-rauta

K-rauta Finland

Byggvaruhuset K-rauta erbjuder gedigna produkter och tjänster inom badrum, trädgård, verktyg, bygg och inredning och finns i flera länder med butiker.